Om Kolmården

Kolmården är nordens till ytan största Djurpark som ligger 18 kilometer nordost om Norrköping i Sverige. Parken är drygt 50 år gammal och erbjudet såväl upplevelser ett reservat för att skydda utrotningshotade vilda djur.

På Kolmården finns mängder av upplevelser att utforska! Stå öga mot öga med en tiger, prata med en papegoja eller ta reda på vad en Watussi är för något slags djur! På Kolmården kan du även underhållas av Kolmårdens egna delfiner under en delfinshow som dessutom ingår i entrépriset! Se livs levande tigrar med bara ett glas eller ett galler som skiljer er åt i Tiger world, den asiatiska delen av Kolmårdens anläggning.

För att komma djuren ännu närmare kan man även åka på safari med egen bil och besöka de vilda djurens hem! På Kolmården finns även Bamses värld för de yngre besökarna, en rovfågelshow och et aparium där man får se och uppleva apornas vardag. I Kolosseum hittar du djurparkens tyngsta djur, nämligen elefanterna och noshörningarna! Varje dag visar elefantskötarna upp sina elefanter och deras trix!

Kolmården är även en park för underhållning i form av Berg och dalbanor för både stora och små. Ta en tur i den stora berg och dalbanan Wildfire, eller ta en tur på Bamses flygande matta!

 

shutterstock_760704667 (1)

BOKA HOTELL NÄRA KOLMÅRDEN             BOKA KOLMÅRDENPAKETET

 


 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*