Hotell nära Kolmården

Det finns många hotell i närheten av Kolmården. De flesta hotellen ligger i Norrköping, med 3 kilometers avstånd. Staden är en perfekt utgångspunkt för utflykter! Att rekommendera är att boka ett hotell i närheten så att er utflykt till Kolmården blir så smidig och enkel som möjligt! Alla hotell är barnvänliga och har större familjerum eller dubbelrum som går att anpassa med extrasängar.

Se hotell nedan och klicka dig vidare på bilderna för att få mer information om respektive hotell!


 

Best Western Princess Hotel


image (19)Hotellet är Norrköprings mest centrala hotell. Bara runt hörnet finns ett stort utbud av restauranger, parkeringsgsmöjligheter, shoppingbutiker, varuhus. Hotellet ligger centralt nära Norrköpings centralstation! Läs mer och Boka!

SE MER OCH BOKA HOTELLET

 


 

ProfilHotels Hotel President

image (20)

Hotellet är ett centralt beläget hotell i Norrköping. Cirka 300 meter från Centralstationen, perfekt utgångsläge för din resa till Kolmården! Strax utanför portarna ligger Drottninggatan med shopping ett område gott om restauranger. Hotel President är ett av Norrköpings modernaste och mest designade hotell!

SE MER OCH BOKA HOTELLET

 


 

The lamp hotel

kata kolmården (2)The Lamp Hotel är ett boutiquehotell med en skimrande inredning som ligger i en restaurerad 1700-talsbyggnad cirka 50 meter från Drottninggatan i Norrköping och cirka 2 km från Centralstationen. Hotellet har genomgått en total renovering och profilerar sig nu som ett livsstilshotell som andas en relaxad internationell atmosfär.

SE MER OCH BOKA HOTELLETScandic Norrköping City

image (25)

Hotellet erbjuder stora och fräscha rum, med närhet till natur och såklart till Kolmårdens djurpark! Fri parkering och tillgång till pool för dig och hela familjen! Hotellet erbjuder dessutom bastu och riktigt bra mat i den tillhörande restaurangen!

 

SE MER OCH BOKA HOTELLET


 

Hotel Centric

centric

Hotellet är ett litet och mysigt, med enbart 27 rum och ett förmånligt pris för hela familjen. Hotellet ligger mitt i centrum och har närhet till Kolmården och andra sevärdheter i kring Norrköping. Hotellet ligger med mysigt läge precis intill strömmen och nära ett område med butiker och restauranger!

SE MER OCH BOKA HOTELLET


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*